Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Την Τετάρτη το καθοριστικό Eurogroup για την Ελλάδα

Μπορεί χθες σχεδόν όλοι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να δήλωσαν πως είχαν άμεση γνώση των νέων προτάσεων της Ελλάδας, καθώς παραδόθηκαν αργά, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει την Τετάρτη.

Με τον χρόνο να τρέχει και τις δύο πλευρές να επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία, συγκαλείται για την Τετάρτη 24 Ιουνίου νέο Eurogroup – το τρίτο μέσα σε έξι ημέρες.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του επικεφαλής της Ευρομάδας, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Κατόπιν τούτων, οι υπουργοί Οικονομικών ξαναμαζεύουν τις βαλίτσες τους και οδεύουν προς....
Βρυξέλλες σε μια συνεδρίαση που θα εξετάζει εις βάθος τις ελληνικές προτάσεις, με σκοπό να βρεθεί κοινός τόπος που θα οδηγήσει με τη σειρά του σε συμφωνία. Το Eurogroup θα κάνει τη βασική προεργασία για την επόμενο Σύνοδο Κορυφής και όπως ανέφερε και το Bloomberg, η Ελλάδα έχει μόλις 48 ώρες μπροστά της για να προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές της.
Το Eurogroup θα συγκληθεί στις 7 μ.μ. (ώρα Βρυξελλών).  
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: