Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις στην Χαλκιδική

Συνελήφθη χθες (27-06-2015) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας 47χρονος ημεδαπός ενώ αναζητείται ο συνεργός του για κλοπή. Από την έρευνα προέκυψε ότι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (26-06-2015) ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του, διέρρηξαν οικία 47χρονου στην Καλλικράτεια και αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό Υπολογιστή και 1 κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα, συνελήφθη χθες (27-06-2015) το απόγευμα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων, 33χρονος υπήκοος Σερβίας ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αμφεταμίνης βάρους 6,4 γραμμάριων καθώς και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (διακίνηση) θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: