Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Χαλκιδική: Συνελήφθη γιατί λειτουργούσε καντίνα χωρίς άδεια

Πέντε άτομα συνελήφθησαν σήμερα και χτες σε Χαλκιδική, Σέρρες και Κιλκίς. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή 55χρονης που συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής γιατί διαπιστώθηκε να λειτουργεί σταθερή καντίνα άνευ άδειας.
 Συνελήφθη την Κυριακή τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή. Ο δράστης έκλεψε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα.....
ποδήλατο τα οποία είχε αφαιρέσει το χρονικό διάστημα 13/14-06-2015 από περιοχές των Σερρών. Το δίκυκλο και το ποδήλατο αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
 Χθες (14-06-2015), το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αθηνών Ευζώνων στο Κιλκίς, συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής γιατί μετέφερε με όχημα 3 υπηκόούς Παλαιστίνης οι οποίοι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
  • Παράλληλα, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή των Σερρώνένας 55χρονος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους για αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση από κοινού, ενώ σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθφ 30χρονος, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: