Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Προσπαθούν να καθησυχάσουν τους τουρίστες οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής

"Την τελευταία ώρα η κατάσταση έχει αλλάξει ριζικά"δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στην είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου για τις κλειστές τράπεζες και τον έλεγχο στην κίνηση κεφαλαίων.


Ενώ όπως είπε ο κ.Τάσιος η μέρα κύλησε ομαλά μέχρι το απόγευμα, όσον αφορά τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις, η είδηση για το κλείσιμο των τραπεζών προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα ξενοδοχεία.
"Το τηλέφωνο χτυπάει συνεχώς και μας ρωτάνε αν ισχύει η είδηση και πως θα έρχονται από δω και στο εξής οι επισκέπτες" είπε χαρακτηριστικά.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκφράζεται από χώρες όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Βρετανία, χώρες δηλαδή από όπου προέρχονται οι περισσότεροι επισκέπτες που βρίσκονται αυτή την ώρα στην περιοχή.
Ήδη έχουν δοθεί ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους τουρίστες που πρόκειται να ταξιδέψουν στη χώρα μας,  με τις οποίες επισημαίνεται ότι πρέπει να έχουν στη διάθεση τους μετρητά, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.
Οι ξενοδόχοι τονίζουν ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις για τον τουρισμό.



seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: