Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας αντιπρόεδρος στο Δίκτυο Αιρετών Ευρώπης

Στην ανάγκη μιας νέας και ουσιαστικής διοικητικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

Στην ημερίδα βρέθηκαν και συζήτησαν τον βαθμό και τον τρόπο που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την....

Αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με τους τρόπους αντιμετώπισής της σε κάθε χώρα, Ελληνικής καταγωγής εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, τη Σουηδία και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης.
qq2.jpg

Ο κ. Τζίτζιος υπογράμμισε ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν για μεταφορά εξουσίας και αυτονομίας στον σχεδιασμό και υλοποίηση της ανάπτυξης στην περιφέρεια, η κεντρική εξουσία επιμένει στον ασφυκτικό έλεγχο του κράτους, με την Αυτοδιοίκηση στο περιθώριο και στα χαρτιά.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος από τις διαδικασίες που ακολούθησαν  εξελέγη αντιπρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: