Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Σωρεία συλλήψεων στο τελευταία 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, 23χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο παραπάνω να μεταφέρει με όχημα ιδιοκτησίας του, 23χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος είχε παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής του στο Νομό Κιλκίς. Ο παραπάνω άντρας παρέλαβε τον αλλοδαπό από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τον μεταφέρει στους Ευζώνους Κιλκίς έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού αντιτίμου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.
Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών, 50χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του 5 αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 μηνών, 20 ημερών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών και επαιτεία.
Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Νέων Μουδανιών, μία 28χρονη και ένας 44χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητες κάνναβης, μεθαδόνης και ναρκωτικό δισκίο. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, απογευματινές ώρες της 27-06-2015 μετέβηκαν στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης και από άγνωστο άτομο προμηθεύτηκαν μικροποσότητα ηρωίνης έναντι χρηματικού πόσου.
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 2 άτομα ηλικίας 23 και 26 ετών για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, οι προαναφερόμενοι απέρριψαν στο έδαφος δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος προμηθεύτηκε από τον 26χρονο άνευ χρηματικού ποσού μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στο Πευκοχώρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Χαλκιδικής, 32χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας, 35χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, καθώς διαπιστώθηκε να ασκεί υπαίθριο εμπορίο κατέχοντας και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα άνευ προβλεπόμενης αδείας της Αρμόδιας αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: