Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Καλοκαιρινό camp του ΠΑΟΚ στην Χαλκιδική

Summer camp τεχνικής κατάρτισης για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ από τις 22 μέχρι και τις 27 Ιουνίου στη Χαλκιδική. 

Το τέλος της σεζόν σηματοδοτεί τη στιγμή που τα γήπεδα αδειάζουν και οι παραλίες γεμίζουν. Στην πραγματικότητα, όμως, το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Ετσι, ο ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής θα δηλώσουν παρών και στην Χαλκιδική.

Από τις 22 ως και τις 27 Ιουνίου στη Χαλκιδική θα....

πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο summer camp τεχνικής κατάρτισης για τα παιδιά που ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο. Πέντε προπονητές του PAOK Academy θα διδάξουν σε επίδοξους ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2000 ως το 2007 τα μυστικά της μπάλας και της τεχνικής κατάρτισης.

Το camp θα διεξαχθεί στην ακαδημία Ελπίδες PAOK Academy Ζωγράφου, στα Μουδανιά. Η δράση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει μια πρότυπη σχολή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Δικέφαλος, άλλωστε, είναι η μοναδική ομάδα που έχει αναπτύξει δίκτυο προπονητικών κέντρων σε όλη την επικράτεια για την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα, αναπτύσσει και τις συνεργασίες του με Ακαδημίες σε Κύπρο, Γερμανία, Σουηδία, Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν, λοιπόν, βρίσκεστε στην Χαλκιδική και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας μπορείτε ελεύθερα να λάβετε μέρος σε summer camp τεχνικής που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ. Δηλώσεις συμμετοχής με ένα κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 6946502355 (Χρήστος Νεοφώτιστος).http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kalokairino-camp-tou-paok-stin-xalkidiki/3085998
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: