Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η Χαλκιδική το κέντρο της ευρωπαϊκής γυμναστικής

Σε επίκεντρο της ευρωπαϊκής γυμναστικής μετατρέπεται για τις επόμενες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα το Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής, όπου θα πραγματοποιηθούν οι συνεδριάσεις των Τεχνικών Επιτροπών ενόργανης ανδρών, ενόργανης γυναικών και αεροβικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), κατά το διήμερο 22-23 Μαΐου.

Οι Τεχνικές Επιτροπές της UEG είθισται να συνεδριάζουν τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο και αυτή τη φορά δίνουν ραντεβού στη Χαλκιδική, έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει από πέρσι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, διαμέσου του προέδρου της, Θανάση Βασιλειάδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος μετάβασης και διαμονής των Ευρωπαίων αξιωματούχων καλύπτεται εξολοκλήρου από την UEG, χωρίς κάποια επιβάρυνση για τη διοργανώτρια χώρα.

Επιπλέον, στο Πόρτο Καρράς πρόκειται να φιλοξενηθεί και η αντίστοιχη προσεχής συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής ρυθμικής γυμναστικής της UEG, που είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 2-5 Ιουλίου.




Εκτός από τα μέλη των αρμόδιων Τεχνικών Επιτροπών, στην Ελλάδα θα φτάσει την Πέμπτη (21/05) και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Ζορζ Γκελζέκ, ως προσκεκλημένος της Ε.Γ.Ο..

Οι εργασίες των Τεχνικών Επιτροπών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (22/05) και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο (23/05), διαρκώντας από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και τις δύο ημέρες.

Μέσα σ' αυτό το διήμερο, θα συζητηθούν τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη διεξαγωγή του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης ανδρών - γυναικών, καθώς και διάφορα άλλα τεχνικά θέματα, για να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει, όπως πάντα, στην Τεχνική Επιτροπή ενόργανης γυμναστικής ανδρών, εκλεγμένο μέλος της οποίας είναι ο πρόεδρος των Ελλήνων κριτών, Νίκος Προβιάς.

Οι εισηγήσεις όλων των Τεχνικών Επιτροπών θα τεθούν προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEG, που θα γίνει στις 30-31 Μαΐου στη Λοζάννη, όπου παρών θα είναι και ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, με την ιδιότητα του μέλους της Εκτελεστικής.




Δεν υπάρχουν σχόλια: