Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ - Δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής

Mετά από 2 χρόνια η ΑΕΚ επέστρεψε και μαθηματικά στην Σούπερ Λίγκα, αφού πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τον Ηρακλή.
Η Ένωση επικράτησε με 1-0 του γηραιού, χάρη στο γκολ του Ανάκογλου και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Φαινόταν από την ροή της αναμέτρησης ότι όποιος το καταφέρει θα έπαιρνε και τη νίκη, κάτι που έκανε η ΑΕΚ.
Πλέον με τους 25 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα ενώ και ο Ηρακλής παρά την ήττα μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει την άνοδο και τη δική του επιστροφή στα "σαλόνια".
ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (61' Ντακόλ), Μπαρμπόζα (79' Ζόριτς), Αραβίδης (87' Κορδέρο)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (85' Αγγελούδης), Πουρτουλίδης, Κυριακίδης (67' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (67' Τσιλιγκίρης), Πασάς, Λουκίνας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
1. ΑΕΚ 25
2. Ηρακλής 19
3. Απ.Σμύρνης 10
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: