Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στα κορυφαία της Ευρώπης με τις υψηλότερες επιδόσεις

Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, του Ηρακλείου, των Χανίων και της Μυκόνου περιλαμβάνονται στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια με τις υψηλότερες επιδόσεις όσον αφορά την αύξηση της επιβατικής τους κίνησης.
Σύμφωνα με την έκθεση του Συμβουλίου Διεθνών Αερολιμένων Ευρώπης (ACI EUROPE), τον Ιανουάριο του 2015 η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο των Αθηνών αυξήθηκε κατά 28,1%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2014, ενώ στο....

αεροδρόμιο των Χανίων η επιβατική κίνηση υπερδιπλασιάστηκε (αύξηση 103,9%). Το ίδιο διάστημα, το αεροδρόμιο της Μυκόνου παρουσίασε αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 54,1%, της Θεσσαλονίκης κατά 40% και του Ηρακλείου κατά 16,4%.
Η έκθεση του ACI ΕUROPE για την επιβατική κίνηση των αερολιμένων περιλαμβάνει στοιχεία από 201 ευρωπαϊκούς αερολιμένες (88% της επιβατικής κίνησης συνολικά). Το ACI ΕUROPE εκπροσωπεί πάνω από 450 αεροδρόμια σε 45 ευρωπαϊκές χώρες και έχει έδρα τις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: