Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την έκθεση 7η Ελαιοτεχνία και Foodtouristica 2015



Με στόχο την τουριστική προβολή του Δήμου μας και των πλούσιων και εξαιρετικών τοπικών προϊόντων που παράγονται σε αυτόν, ο Δήμος Νέας Προποντίδας πρόκειται να συμμετέχει στην έκθεση 7η Ελαιοτεχνία 2015 που φέτος συνδιοργανώνεται με την Foodtouristica 2015 και θα πραγματοποιηθεί από 15-17 Μαΐου 2015, στην αίθουσα Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Στόχοι της έκθεσης Ελαιοτεχνία 2015 είναι η πληρέστερη ενημέρωση για τον κλάδο της παραγωγής και επεξεργασίας ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, η ανάδειξη νέων προϊόντων και η ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος από αγοραστές και αντιπροσώπους.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Διαγωνισμός “Χρυσό Αριστείον Ελαιολάδου 2015” που αφορά διαγωνισμό για την ποιότητα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης συσκευασίας τυποποιημένου ελαιολάδου.

Η έκθεση Foodtouristica 2015 (Mediterranean Flavors and Tourism Destinations) έχει ως σκοπό να συνδέσει την τουριστική προβολή με τη γαστρονομία του κάθε τόπου, να παρουσιάσει στους ανθρώπους που ταξιδεύουν τα τρόφιμα και τα ποτά συγκεκριμένων προορισμών όπως επίσης και τις τοπικές κουζίνες. Οι γεύσεις και το φαγητό του κάθε τόπου κάνουν τον προορισμό ακόμη πιο ξεχωριστό. Σε αυτή την έκθεση λοιπόν θα υπάρχει η προβολή τροφίμων και ποτών μαζί με όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακοί ξενώνες, καταλύματα, spa resorts, κ.α. Θα υπάρχει επίσης διαγωνισμός και θα βραβευθούν τυποποιημένα προϊόντα(τρόφιμα- ποτά) που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Έτσι καλούμε όλους τους επαγγελματίες, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, συνεταιρισμούς, παραγωγούς τυποποιημένων προϊόντων του Δήμου Νέας Προποντίδας που θα επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στην παραπάνω έκθεση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα έως 16 Μαρτίου 2015.

Τηλέφωνο: 2373350253

e-mail: gen.grammateas@nea-propontida.gr

Πληροφορίες για την έκθεση στα site:

www.foodtouristica.com

www.eleotechnia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: