Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΠΑΟΚ: Δεν υπολογίζονται 5 παίκτες για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Συνδυασμό ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης περιλαμβάνουν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ σε αυτή την αναγκαστική… μίνι προετοιμασία της διακοπής του πρωταθλήματος.
Στόχος του Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού τιμ είναι να παρουσιαστεί η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πρώτα στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έπειτα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ετσι, μετά τις δύο προηγούμενες μέρες όπου το πρόγραμμα είχε πολύ ποδόσφαιρο, στη προπόνηση της Παρασκευής (06.03) προτεραιότητα είχε η φυσική κατάσταση, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν σε σπριντ και αντοχή στην ταχυδύναμη υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, ενώ ανάμεσα στις ασκήσεις έπαιξαν και το κλασικό 5-2.
Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος που ακολουθούν πρόγραμμα επανένταξης, οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Χέντβιγκες Μαντούρο, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία και ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε.
Το Σάββατο (07.03) η ομάδα θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: