Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο του συλλόγου καρναβαλιστών Σημάντρων.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστήριο σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν, βοήθησαν και προσπάθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Ν.Προποντίδας στα Σημάντρα.
Το 44o καρναβάλι Σημαντρων κράτησε 12 μέρες στα Σήμαντρα χαρίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους, από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα.
Την καθαρά Δευτέρα ο καιρός ήταν υπέροχος και βοήθησε να γίνει η παρέλαση και να ακολουθήσει  λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα των Αφων Τσικούρη στην πλατεία. Η παρέλαση με τους.....
καρναβαλιστές δεν ήταν και η αναμενόμενη περίπου 50 καρναβαλιστές παρέλασαν και αυτό σημαίνει πως το φετινό καρναβάλι ίσως να είναι και το τελευταίο, από πλευράς υποστήριξης και βοήθειας από τους τοπικούς παράγοντες και κατοίκους των Σημάντρων ήταν μηδενική το δημοτικό σχολειό δεν συμμετείχε στην φετινή διοργάνωση.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την οικονομική βοήθεια που τους ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν και τους ιδιαίτερα την κύρια Μαρία Καραβάνα!
ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΜΑΡΙΑ 500 ΕΥΡΩ
ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ 200 ΕΥΡΩ
PLATEIA KAFE BAR ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ 200 ΕΥΡΩ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ 100 ΕΥΡΩ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΦΟΙ ΤΟΛΕΡΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ 100 ΕΥΡΩ
ΤΕΡΤΙΡΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 100 ΕΥΡΩ
ΤΥΡΧΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΙΣΤΙΛΙΔΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΑΝΕΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΘΟΣ.



Τη σχολή Dance Academy Σημάντρων
Την Μακεδονική Φάλαγγα Σημάντρων

Και τον παιδικό σταθμό Σημάντρων που συμμετείχε στην παρέλαση με όλα τα παιδάκια.



Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, τους εθελοντές μας, τους παρουσιαστές μας. Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά που βρίσκονταν στο βεστιάριο του συλλόγου και ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με τις στολές, όλα τα παιδιά που έστησαν το στέκι των καρναβαλιστών και πραγματοποιούνταν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε στα Σήμαντρα και τους αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών, όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν.
Και τον Δήμο Ν.Προποντίδας για την συνεργασία και Βοήθεια που είχαμε σε υλικοτεχνικό υλικό και για την φετινή κάλυψη του ηχητικού μέρους των εκδηλώσεων και την ορχήστρα των Αφων Τσικούρη

 

Στην ενημέρωση και προβολή του καρναβαλιού Σημάντρων το BEECHANNEL και  ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης Χαλκιδικής και τα blogs.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε κάτι πού είναι πολύ σημαντικό. Μέσα σε ένα μήνα καταφέραμε να οργανώσουμε, οι προαναφερόμενοι το Καρναβάλι Σημάντρων σε συνεργασία με τον Δήμο.

Πιστεύουμε όμως ότι οι περισσότεροι από όσους το παρακολουθήσατε να περάσατε καλά και όσοι δεν περάσατε φέτος ελπίζουμε να περάσετε καλά του χρόνου πετώντας τον Χαρταετό.

Να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα ξεκινάμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την λύση και διάλυση του συλλόγου.


Από το Δ.Σ. Του Συλλόγου Κραναβαλιστών Σημάντρων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3ο Πλήγμα για τα Σήμαντρα μετά την διάλυση του Συλλόγου γυναικών και του Πολιτιστικού Συλλόγου...

Μια χαρά καλά πάμε....

Οι Σημάντρινοι υποστηρίζουν τους πάντες και τα πάντα αλλά όχι το χωρίο τους.

Ανώνυμος είπε...

re seis irthame sto xorio sas extes kai ena mazi gia na pioume ouzo den eixe.

katsikoxori ginate reee...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ.