Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ελληνας επιχειρηματίας που χτύπησε τρία έργα τέχνης σε δημοπρασία του Bonhmas και αρνείται να τα πληρώσει

Αξιόπιστες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά των έργων τέχνης της Αθήνας και του Λονδίνου αναφέρουν ότι στην πρόσφατη δημοπρασία του Οίκου Bonhams, που έγινε στο Λονδίνο στις 25 Νοεμβρίου 2014, πασίγνωστος επιχειρηματίας χτύπησε 3 έργα που του κατοχυρώθηκαν, αλλά αρνείται να τα πληρώσει, ως όφειλε βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει!

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε πέρσι με άλλο Οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου όπου Άραβας επιχειρηματίας δεν πλήρωσε για έργο που ‘’χτύπησε’’ και του κατοχυρώθηκε και ο Oίκος δημοπρασιών τον μήνυσε, του κατάσχεσε περιουσιακά στοιχεία και τον έκανε ‘’blacklist’’ παγκοσμίως. Φυσικά μετά τον εξευτελισμό που υπέστη και το νομικό αδιέξοδο που αντιμετώπισε πλήρωσε ως όφειλε.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Έλληνας επιχειρηματίας θα πληρώσει τα έργα που ‘’χτύπησε’’ ή εάν θα αφήσει να ξεφτιλιστεί το όνομα του που για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό.
Όπως λέει ο λαός μας ‘’καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα….!!! ‘’

Οι Bonhams κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα εάν χάσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους στην Ελλάδα γιατί κανείς δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί έργα προς πώληση και ταυτόχρονα θα έχουνε νομικές συνέπειες.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: