Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Οι Έλληνες μπορούν από τώρα να εύχονται «καλή χρονιά», δηλώνει ο Αλ. Τσίπρας

«Φοβάμαι μην χάσω την εξουσία, σας καλώ σε αποστασία». Με αυτή την χαρακτηριστική «διαπίστωση» εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας την Κυριακή από την Λάρισα, σχολιάζοντας άρθρο του Αντώνη Σαμαρά σε κυριακάτικη εφημερίδα. Θέτοντας, δε, το δίλλημα της επικείμενης προεδρικής εκλογής, επεσήμανε ότι οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν για το αν τα email προς την τρόικα θα γίνουν νόμος και αν δέχονται το νέο εργασιακό καθεστώς της ολοκληρωτικής βαρβαρότητας ή αν θα πάει η χώρα σε εκλογές απελευθέρωσης και λύτρωσης. Αυτή είναι η ουσία, υπογράμμισε, όσο κι αν ο κύριος Σαμαράς και οι συναυτουργοί του προσπαθούν να φορέσουν το ζουρλομανδύα τους στη Βουλή των Ελλήνων, γιατί ο λαός έχει ήδη το λόγο.

Παράλληλα απηύθυνε προσκλητήριο συμπαράταξης σε όσες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα «θέλουν να βάλουν φραγμό στο γκρέμισμα», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Απλώνουμε το χέρι σε κάθε Έλληνα, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε μέχρι χτες» ανέφερε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε δε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να μπει σε εφαρμογή, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η πορεία και η χρονική διάρκεια των διαπραγματεύσεων.


ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: