Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου τη Δευτέρα

Την 7η τακτική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 19.00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Πολυτεχνείου 58 στον Πολύγυρο με θέματα αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη....

1. Επικύρωση του υπ’ αριθ. 06/13-10-2014 πρακτικού συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
2. Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Επιμελητηρίου Χαλκιδικής οικονομικής χρήσης 2015.
3. Λήψη απόφασης για την είσπραξη ανεξόφλητων οφειλών παρελθόντων ετών των μελών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.).
4. Απόφαση για λύση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» και διακριτικό τίτλο «ΕΡΜΗΣ».
5. Ανάθεση σεμιναρίων Τεχνικού Ασφαλείας, ΕΦΕΤ και Σχολής Επιχειρηματία στην Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής «ΕΠΑΝΕΧ» για το έτος 2015.
6. Επιχορήγηση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής «ΕΠΑΝΕΧ».
7. Έγκριση προκήρυξης για την καθαριότητα του κτιρίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
8. Ενημέρωση και λήψη απόφασης για δικαστικές ενέργειες σχετικά με την έκθεση "Greek Agora Expo LTD" στο Λονδίνο.
9. Λήψη απόφασης σχετικά με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing του Νομού Χαλκιδικής με διακριτικό τίτλο «Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής».
10. Παρουσίαση προγράμματος “ERASMUS” (εισηγήτρια κ. Μπαλάση Στέλλα)
11. Απόφαση σχετικά με την έκδοση του ενημερωτικού εντύπου «Επιμελητήριο Χαλκιδικής».
12. Λήψη απόφασης για κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στο Βορειοανατολικού τμήματος του κτιρίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (εισηγητής κ. Καραφουλίδης Αναστάσιος).
13. Παραίτηση εκπροσώπου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και αντικατάσταση του στο «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ».
14. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου Αριστοτέλη.
15. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση των Επιτροπών Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: