Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι με ένα μικρό παιδί! Τι πρέπει να προσέχετε

Πολλοί γονείς που έχουν μικρό παιδί, φοβούνται τώρα που στόλισαν το σπίτι, μη τυχόν εκείνο αγγίξει κάτι και πάθει κάποιο ατύχημα.

Συνήθως τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τραβούν την προσοχή του με αποτέλεσμα να έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις που ένα παιδί προκειμένου να τα πιάσει, να έχει ρίξει το δέντρο! Γι' αυτό γονείς προσοχή!

• Το δέντρο αποτελεί πειρασμό για τα μικρά παιδιά.Το mothersblog, σας προτείνει να βάλετε κάποιο κάγκελο για να εμποδίσετε την πρόσβασή του σε αυτό.
• Αν η βάση του δέντρου, δεν πατάει καλά στο πάτωμα, πάρτε βαριά αντικείμενα για να την σταθεροποιήσετε.
• Κρύψτε τα καλώδια του δέντρου μέσα σε ειδικούς σωλήνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο για να αποφύγετε τα ατυχήματα. Τα φωτάκια τραβούν αμέσως την προσοχή τους.
• Πολλά ζωντανά φυτά που χρησιμοποιείτε για την διακόσμηση περιέχουν τοξικά, για αυτό ρωτήστε κάποιον ειδικό προτού τα στολίσετε στο χώρο.
• Σίγουρα θα έχετε στρώσει χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα. Για να τα στερεώσετε καλά στο τραπέζι και να μην τα δείτε κάτω στο πάτωμα με ό,τι έχουν πάνω, βάλτε κλιπς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: