Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Μια μικρή γεύση από το πρόγραμμα της Κασσανδρούπολης 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 13-12-2014 ώρα 6 μ.μ.
Ο Αγιος -Βασίλης με την Αγιο βασιλίνα του φέτος ανέβηκαν στα ξυλοπόδαρά τους !Παρέα με την νεράιδα του χιονιού και τη φιλαρμονική του Δήμου κάνουν μια… γλυκιά βόλτα λίγο πριν την φαντασμαγορική έναρξη. Μαζί τους τα ξωτικά της Κασσανδρούπολης και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών Μίνι και Μίκυ Μάους ,που φόρεσαν τα γιορτινά τους.
Η Χριστουγεννιάτικη παρέα μέσα από μια απευθείας σύνδεση με τον Αη Βασίλη θα καλέσει το Δήμαρχο να ανάψει τα λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και να κηρύξει την έναρξη της Κασσανδρούπολης, απολαμβάνοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορογραφίες από τη σχολή χορού…


ΚΥΡΙΑΚΗ 14-12-2014 ώρα 11 π.μ.
Τα σκανταλιάρικα κλοουνοξωτικά της ομάδας ΄΄Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο΄΄ στην ξεκαρδιστική παράσταση ΄΄κορώνα-γράμματα΄΄ προσπαθούν να πουν τα κάλαντα. Θα τα καταφέρουν άραγε?
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-12-2014 ώρα 5 μ.μ.
΄΄Η Καραμελογιαγιά και οι μικροί ζαχαροπλάστες΄΄
Σύνθετη θεατρική παράσταση με γιγαντόκουκλες Muppet και κλόουν-ξωτικά. Η γιαγιά και το ξωτικό των Χριστουγέννων φτιάχνουν μια βασιλόπιτα με υλικά την αγάπη απ’ όλο τον κόσμο και μαγιά από την καρδιά της. Η παράσταση τελειώνει με μαγικά κόλπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-12-2014 πρωί 11π.μ
Με απίστευτη έμπνευση, με πινέλα, με λαμπερά οικολογικά χρώματα και χρυσόσκονες οι face painters της ομάδας ΄΄Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο΄΄στολίζουν τα παιδικά πρόσωπα με Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, παίζουν, χορεύουν και χαρίζουν μπαλόνια σε όλους.
Ώρα 5μ.μ.
΄΄ΖΑΧΑΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ΄΄ Το ζαχαρένιο-ξωτικό υποδέχεται τους επισκέπτες ζωγραφίζει με σοκολάτα τα πρόσωπα τους και τους οδηγεί στο σοκολατένιο εργαστήρι, για να δημιουργήσουν τη δική τους γλυκοσοκολατένια λιχουδιά και να την απολαύσουν.
ΤΕΤΑΡΤΗ 24-12-2014 ώρα 5μ.μ.
Αιωρούμενες ευχές του κόσμου. Αιωρούμενα φανάρια ταξιδεύουν ψηλά στον ουρανό με τις ευχές όλων.
ΠΕΜΠΤΗ 25-12-2014 ώρα 5μ.μ.
Black theatre
Στη χώρα που όλα αιωρούνται ένας κλόουν κι ένας χιονάνθρωπος συναντιούνται….
Magic show
Παράξενα και αστεία μαγικά με τη συμμετοχή των παιδιών.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014 ώρα 11π.μ.
Θέατρο δρόμου
Ένας άγγελος ζωντανεύει στον πεζόδρομο της αγοράς. Ψάξτε να τον βρείτε και ψιθυρίστε του την ευχή σας… παίξτε με τα ξωτικά των Χριστουγέννων παιχνίδια με μπαλόνια και ταξιδέψτε μαζί τους με το πολύχρωμο αλεξίπτωτο. Ανακαλύψτε τον αόρατο άνθρωπο και δοκιμάστε το ταλέντο σας στο μικροθέατρο νάνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: