Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

O Aβραάμ μιλά για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Οφείλουμε να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο

Πάθος, αποφασιστικότητα, θέληση και αγωνιστικότητα πρέπει να δείξει η Εθνική κόντρα στα Νησιά Φερόε, σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που μίλησε, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς (14/11, 21:45).

Ο 30χρονος αμυντικός τόνισε ότι δεν μπορεί να επιβάλλει ο προπονητής αυτά τα στοιχεία. «Είτε το ‘χεις, είτε δεν ‘χεις», σχολίασε και τόνισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να αλλάξει τη φιλοσοφία της.

Από την πλευρά του ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν αποτελούν δικαιoλογία οι τραυματισμοί.

Ο Παπαδόπουλος ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Το ξεκίνημα που έχουνε κάνει δεν είναι το ιδανικότερο. Έχουμε δείξει τα προηγούμενα χρόνια πως μπορούμε να πάμε ψηλά. Από το επόμενο ματς και σε όλα που ακολουθούν οφείλουμε να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο».

Ο Χριστοδουλόπουλος είπε από την πλευρά του: «Έχουμε ένα πρόγραμμα που πρέπει να βγάλουμε μόνο με νίκες. Στο παρελθόν τα έχουμε καταφέρει, ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που πρέπει σαν ομάδα».

Για το αν μπορεί αν είναι ασφαλές κριτήριο η αναμέτρηση με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου:
«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τακτικά υπάρχει πειθαρχία στα Ν. Φερόε. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά μια νίκη θα δώσει το έναυσμα για καλύτερη συνέχεια».

Ο παίκτης της Τρανζοσπόρ, σχολίασε:
«Αποφασιστικότητα, πάθος, θέληση, αγωνιστικότητα, αυτό οφείλουμε να δείξουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά τι να κάνουμε; Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Μακάρι να τους είχαμε όλους μαζί μας. Είναι ατυχία και ελπίζουμε να μην το αντιμετωπίσουμε ξανά στο μέλλον».

Ο Αβραάμ απάντησε για τους τραυματισμούς: «Μας επηρεάζει σε ένα βαθμό αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Όποιος καλείται στην Εθνική οφείλει να δίνει το 100%. Είναι παιχνίδι χωρίς αύριο και κρύβει παγίδες. Ο καθένας θα προετοιμάσει τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις πόντους».

Για τους στόχους της Εθνικής, ο Χριστοδουλόπουλος και για το αν θα δούμε κάτι καινούργιο, υπογράμμισε:
«Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε σε ότι κατάσταση και αν βρισκόμαστε. Είμαστε σε ένα σημείο που δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Αν θέλουμε να βρεθούμε στα τελικά της διοργάνωσης, πρέπει να το δείξουμε τώρα».

Για το σύστημα της ομάδας και για τη φιλοσοφία του προπονητή ο Παπαδόπουλος ανέφερε:
«Τα συστήματα είναι για τον προπονητή. Εμείς με όποιον και να παίζουμε πρέπει να παρουσιάζουμε θέληση και αποφασιστικότητα. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Ο προπονητής δεν μπορεί να επιβάλλει σε κάποιον να παίζει με πάθος. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Μας επηρέασαν τα άσχημα αποτελέσματα. Έχουν γίνει αλλαγές, με πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι θετικό. Η φιλοσοφία όμως θα πρέπει να μείνει η ίδια. Δεν μπορούμε ξαφνικά να κερδίζουμε 4 και 5-0. Στα στοιχεία που μας πήγαν στις προηγούμενες διοργανώσεις, εκεί πρέπει να βασιστούμε. Να έχουμε πάθος, θέληση και επιμονή».

Για το συγκεκριμένο θέμα ο ποδοσφαιριστής της Ελλάς Βερόνα, είπε:
«Δεν έχω κάτι να προσθέσω, συμφωνώ 100% με τον Αβραάμ».


Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: