Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι κάτοχοι του iPhone 6 Plus βάζουν το iPad mini στο ράφι

Εντυπωσιακή μείωση στη χρήση των iPad από ανθρώπους που απέκτησαν iPhone 6 και iPhone 6Plus καταγράφεται τους τελευταίους μήνες.
Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον «κανιβαλισμό» των δύο προϊόντων, έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία που....
δημιούργησε την εφαρμογή Pocket, η οποία επιτρέπει στους χρήστες της να αποθηκεύουν άρθρα και βίντεο για μεταγενέστερη ανάγνωση ή θέαση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Pocket App λοιπόν, οι κάτοχοι iPad που πρόσφατα απέκτησαν και ένα iPhone 6 Plus δείχνουν έντονη προτίμηση στο δεύτερο και έχουν αφήσει τα iPad τους στο σπίτι. Είναι σαφές ότι η μεγαλύτερη οθόνη του μεγάλου iPhone αλλά και η δυνατή μπαταρία του το έχει καταστήσει ιδανικό τόσο για τηλεφωνήματα όσο και για σερφάρισμα στο ίντερνετ.
Αυτό αποδεικνύεται και από τα πιο αναλυτικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τα οποία
-Χρήστες με iPhone 6 διαβάζουν πλέον κατά 19% λιγότερο στα τάμπλετ τους τις καθημερινές και κατά 27% λιγότερο τα Σαββατοκύριακα, ενώ
-Χρήστες με iPhone 6 Plus διαβάζουν κατά 31% λιγότερο στα τάμπλετ τους τις καθημερινές και κατά 36% λιγότερο τα Σαββατοκύριακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: