Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Το Gerakina Beach γίνεται Ιkos Olivia και ανοίγει την 1η Μαΐου.

 Για τη ριζική ανακαίνιση και μετατροπή του παλιού συγκροτήματος στο 5άστερο Ikos Olivia επενδύθηκαν περί τα 30 εκατ.ευρώ.
Το άλλοτε Gerakina Beach, ανήκει στο παρελθόν. Με τις εργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Χαλκιδική ετοιμάζεται για το Ιkos Olivia, ένα τελείως διαφορετικό, 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο θα ανοίξει για να υποδεχτεί τους πελάτες τους, την 1η Μαΐου 2015.


Για την ριζική ανακαίνιση και.....

αναβάθμιση του παλιού συγκροτήματος, επενδύθηκαν περί τα 30 εκατ. ευρώ από το νέο ιδιοκτήτη, το επενδυτικό κεφάλαιο Oak Tree που αγόρασε το ξενοδοχείο από την ΕΤΕ. Το Ikos Olivia θα διαχειρίζεται η κοινή εταιρεία που ίδρυσαν η ΣΑΝΗ ΑΕ μαζί με το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο Oak Tree, η Ιkos Resorts, η οποία έχει ήδη αναλάβει τη διαχείριση του Ιkos Oceania, του πρώην Oceania Club, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Όπως είναι γνωστό, στα πλάνα των δύο εταίρων είναι η δημιουργία, μέσω της Ikos Resorts, μίας αλυσίδας 5αστερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα ενώ όπως πληροφορείται η Voria.gr, υπάρχει ενδιαφέρον και για ένα ακόμη ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Χαλκιδική.

To Ιkos Olivia, ετοιμάζεται λοιπόν για την 1η Μαΐου και ήδη διεθνή τουριστικά πρακτορεία το έχουν συμπεριλάβει στις προτάσεις τους για την επόμενη σεζόν. Από τις ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, διαπιστώνεται ότι το Ikos Olivia, θα ενταχθεί στην κατηγορία των ultra all inclusive ξενοδοχείων.


Αγοράζοντας το Gerakina Beach, οι νέοι επενδυτές, πήραν μία μεγάλη παραθαλάσσια έκταση 87 στρεμμάτων, την οποία και αξιοποιούν δημιουργώντας εγκαταστάσεις που θα προσφέρουν υπηρεσίες για απαιτητικούς πελάτες. Διαμονή στο κεντρικό κτήριο αλλά και σε bungalows, ειδικού τύπου υπηρεσίες στη κατηγορία 'deluxe collection', τρεις πισίνες, spa, πέντε ή έξι εστιατόρια με έθνικ επιλογές, εγκαταστάσεις για την απασχόληση παιδιών, shopping area κ.αλ.


H ριζική αναβάθμιση του παλιού Gerakina είναι σημαντική για το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής καθώς το συγκεκριμένο συγκρότημα, που πρωτολειτούργησε το 1968 ήταν από τα παλαιότερα της χερσονήσου και είχε προ πολλού ξεπεραστεί από πλευράς υποδομών. Άλλωστε, όπως έχει επισημανθεί, τόσο η Χαλκιδική όσο και η χώρα μας γενικότερα, έχουν ανάγκη από περισσότερες κλίνες στις δύο υψηλότερες κατηγορίες ξενοδοχειακών καταλυμάτων, δηλαδή των 4 και 5 αστέρων.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: