Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος της Α” κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, και με αφορμή  τα όσα έγιναν στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, αναγκαζόμαστε  να πάμε κόντρα στις συνήθειες και τις αρχές μας, και να προβούμε σε γραπτή διαμαρτυρία για όσα ευτράπελα διαδραματίστηκαν και σε αυτό το Ντέρμπι, καθώς την πρώτη φορά πριν δύο εβδομάδες δεν πράξαμε απολύτως τίποτα και ίσως αυτό θεωρήθηκε από πολλούς σαν αδυναμία.

Για το αν πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος, όπως εμείς πιστεύουμε, ή όχι αφήνουμε να το κρίνουν όλοι όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου των Ν. Μουδανιών καθώς επίσης και όσοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τις επίμαχες φάσεις από την τηλεόραση που αποτελεί, δυστυχώς για τον διαιτητή του αγώνα, αδιάψευστο μάρτυρα. Η προκλητική διαιτησία έδωσε το στίγμα της από την αρχή του αγώνα και το αναφερθούμε στις φάσεις του παιχνιδιού μία προς μία δεν ωφελεί.
Εξ άλλου, 2 μέρες μετά, δεν μπορεί παρά οι υπεύθυνοι της Ένωσης να γνωρίζουν ότι αυτό που παρακολουθήσαμε το Σάββατο όχι μόνο ΔΕΝ ήταν ένα «ρεσιτάλ» σφυριγμάτων αλλά αντιθέτως μια άκρως μεροληπτική διαιτησία που στάθηκε απέναντι στη προσπάθεια της ομάδας μας να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης.
Σαν ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της Χαλκιδικής, με ιστορία 65 ετών, απαιτούμε αυτό που δικαιούνται όλες οι ομάδες ανεξαιρέτως : την ίση μεταχείριση και την απονομή ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης σε κάθε αγώνα όχι μόνο της Νίκης αλλά όλων των ομάδων όλων των κατηγοριών.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να έρθουμε σε προσωπική επαφή-διάλογο με την επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης όπως με έκπληξη ενημερωθήκαμε από σχετική ανακοίνωση πως συνέβη σε αντίστοιχη περίπτωση με τον Π.Ο. Μουδανιών την περασμένη εβδομάδα και θεωρούμε τυχαίο το συνδυασμό των γεγονότων αυτών. Αν και τα γραφεία της Ένωσης βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακρυά από τα γραφεία του Συλλόγου όλοι γνωρίζουν πως η παρουσία μας εκεί έχει να κάνει μόνο με το θεσμικό μας ρόλο και ουδέποτε μπήκαμε σε διαδικασίες-επαφές παρασκηνίου. Εξ άλλου τα ονόματα των ανθρώπων που αποτελούν την επιτροπή τα μάθαμε από την εν λόγω ανακοίνωση καθώς δεν βλέπουμε το λόγο που θα πρέπει σαν διοίκηση να έχουμε προσωπικές επαφές με τα θεσμικά όργανα.
Σε περίπτωση που και η Ένωση αναγνωρίζει πως στον αγώνα αυτό υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ζητάμε την εξαίρεση από τα παιχνίδια της ομάδας μας του συγκεκριμένου διαιτητή, τον οποίο δεν θέλουμε να «διαφημίσουμε» αναφέροντας το όνομα του. Σε περίπτωση που η άποψή μας κρίνεται από την επιτροπή, η ακόμα και τους αντιπάλους, υπερβολική ή ακόμα και λανθασμένη, θα απαιτήσουμε τον ορισμό του ίδιου διαιτητή στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στον Πολύγυρο προκειμένου να έχει την ευκαιρία μπροστά και στο φίλαθλο κοινό της Νίκης, που πάντα αναγνωρίζει τις αξίες, να αποδείξει την διαιτητική του ικανότητα, το ήθος του και την αμερόληπτη στάση του.


 nikipoligirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: