Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Παραλύει η χώρα αύριο

Παραλύει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ης απεργίας που ..
έχουν κηρύξει για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό του 2015. Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, γιατροί, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στις τράπεζες. Ταλαιπωρία περιμένει όσους θα μετακινηθούν με αεροπλάνο, πλοίο ή ακόμη και αστικό λεωφορείο.
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα μέσα ενημέρωσης θα απεργήσουν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.
24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ που συμμετέχουν στη Γενική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45΄ και το τελευταίο 23:00΄περίπου. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10΄ - 06:25΄όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..
Επίσης, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της 27ης Νοεμβρίου και άρα τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει στις 12.01 της Πέμπτης ενώ θα λήξει στις 12.00 τα μεσάνυχτα.
Προβλήματα και στις πτήσεις καθώς η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν την Πέμπτη θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία προκειμένου να ενημερωθούν για το εάν και πότε θα γίνουν οι πτήσεις που ακυρώνονται.
Μετ΄ εμποδίων και οι μετακινήσεις με τρένο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της συμμετοχής της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) στην 24ωρη απεργία που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ, αναστέλλονται τα δρομολόγια των τραίνων και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr
Με αιτήματα τις προσλήψεις μόνιμων γιατρών, την αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου και ένα ποιοτικό δημόσιο σύστημα υγείας καλεί τους γιατρούς του ΕΣΥ σε μαζική συμμετοχή στην απεργία η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος. Στην απεργία συμμετέχουν και οι γιατροί του ΠΕΔΥ, ενώ και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καλεί τους γιατρούς να απέχουν της εργασίας τους.
Κλειστές θα παραμείνουν πολλές τράπεζες καθώς στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: