Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Βίτορ: Αν κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή, θα μπορούμε να κάνουμε σκέψεις για Πρωτάθλημα

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου στο Πρωτάθλημα αλλά και την κρισιμότητα των παιχνιδιών με Πανθρακικό και Ολυμπιακό, μίλησε ο Πορτογάλος αμυντικός σε συνέντευξή στη Nova. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιγκέλ Βίτορ:...

Για την κρισιμότητα των αγώνων με Πανθρακικό και Ολυμπιακό:
"Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και τα δυο και ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό που είναι δεύτερος στην βαθμολογία και μας ακολουθεί. Πρόκειται για δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αλλά όλοι αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες για εμάς το επόμενο διάστημα είναι σημαντικοί. Αν καταφέρουμε να κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή τότε θα μπορούμε να κάνουμε σκέψεις σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος".
Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:
"Στην προετοιμασία ήταν γνωστό ότι στην ομάδα είχαν γίνει πολλές αλλαγές. Πάντα με τόσες αλλαγές σε μια ομάδα δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γρήγορα το σύνολο που θέλεις. Αποδεικνύεται στην πορεία ότι εμείς καταφέραμε αυτό να φανεί εύκολο. Αλλά θέλω να σημειώσω ότι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτε. Είμαστε μια νεανική ομάδα, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πρωτιά αυτή και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ως το τέλος".
Για τον "τελικό" με την Γκινγκάμπ:
"Το ιδανικό σενάριο για εμάς θα ήταν σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι να μην χρειαζόμασταν κάποιο αποτέλεσμα και να είχαμε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Πλέον πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε άλλωστε και στην έδρα μας και πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Η ομάδα για να πάρει την πρόκριση δεν εξαρτάται από άλλον και αυτό είναι θετικό. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: