Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κασσανδρούπολη και φέτος!!!!!!

Η χριστουγεννιάτικη αγορά της Κασσανδρούπολη θα είναι και φέτος κοντά μας ,κατά μήκος του πεζοδρόμου της Κασσάνδρειας από της 13-12-2014 έως και 28-12-2014 και θα λειτουργεί από τις 10 :00 το πρωί, έως 10:00 το βράδυ ,για να προσφέρει διασκέδαση χαμόγελο και ξενοιασιά σε μικρά και μεγάλα παιδιά,αλλά και όχι μόνο, αφού θα προβάλει και κοινωνικό έργο με διάφορες; φιλανθρωπικές δράσεις.
Η αγορά της Κασσανδρούπολης θα αποτελείτε οπό ξύλινα όμορφα σπιτάκια, σπίτι του Άι Βασίλης κ
αι των ξωτικών επίσης θα υπάρχει και χώρος για παρασκευές γλυκών ,ζαχαρωτών .

και διαφορών άλλων κατασκευών για τα παιδιά.
Κάθε απόγευμα θα υπάρχει και μια παιδική εκδήλωση (θεατρική παράσταση ,Χριστουγεννιάτικες μικρές ιστορίες, παντομίμες, απολαυστικά κόλπα και τρικ των κλόουν ,comedy magic show,σιντριβάνι σοκολάτας, ζωγραφική με σοκολάτα στο πρόσωπο ,αιωρούμενες ευχές –αιωρούμενα φανάρια με τις ευχές των επισκεπτών ταξιδεύουν στον ουρανό Magic show και φωσφορούχο θέατροattractions με θέατρο δρόμου).
Αμέσως μετά θα ξεκινούν διάφορα δρώμενα με πολιτιστικές δράσεις από τοπικούς συλλόγους,και συναυλίες από διάφορα συγκροτήματα (Λαϊκά,ρεμπέτικα,ροκ,έντεχνα, τζαζ κ.α) .
Και φυσικά κάτι που γίνετε για πρώτη φορά στην περιοχή , θα υπάρχει παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο παγοδρόμιο.
Προσκαλούμε όλων τον κόσμο να περάσει αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται στην Κασσάνδρεια Χαλκιδική.
Καλή διασκέδαση και χρόνια πολλά σε όλους.

 
Με Εκτίμηση
Εμπορικός Σύλλογος Κασσάνδρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη συνεχή χρονιά!!! Μεγάλη προσπάθεια απο τα παιδιά. Είμασταν από την πρώτη χρονιά και θα τους ακολουθούμε κάθε χρόνο!!! Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να υποστηρίζονται απο τον καθένα μας.