Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το Porto Carras Grand Resort χορηγός της Κωπηλατικής Ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Kωπηλασίας

Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί περήφανο χορηγό της Κωπηλατικής Ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Kωπηλασίας που ξεκινάει την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη στη θαλάσσια περιοχή, μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Σκάφη ακόμη κι από το.... μακρινό Χονγκ Κονγκ αλλά και το Περού θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, όπου ο αριθμός των συμμετοχών ανέρχεται στους 370 αθλητές κι αθλήτριες που θα στελεχώσουν 140 πληρώματα από 22 χώρες όλου του κόσμου.
Η μερίδα του λέοντος βέβαια ανήκει στην Ευρώπη από την οποία μετέχουν όλες οι παραδοσιακές δυνάμεις της Κωπηλασίας, ενώ η αποστολή του Περού φεύγοντας θα παραλάβει και την σημαία των αγώνων αφού έχει αναλάβει την διοργάνωση του επόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στην πρωτεύουσα Λίμα σε δώδεκα μήνες από τώρα.
Την πολυπληθέστερη ομάδα διαθέτει η Γαλλία με 72 αθλητές κι αθλήτριες ενώ ακολουθούν η Ιταλία με 55, η Γερμανία με 31, η Ισπανία με 20 και η Ελλάδα με την Ουγγαρία που έχουν από 18.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε κι εμείς πλέον κομμάτι της Κωπηλατικής Ομάδας του Ν.Ο.Θ. καθώς αναγνωρίζουμε σε κάθε ένα από τα μέλη και στο σύνολο της ομάδας, ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, τη θάλασσα, το ευ αγωνίζεσθαι και ενωμένοι πάντοτε προσπαθούν για το καλύτερο.
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της ομάδας καλή επιτυχία!
Θα είμαστε στο πλευρό τους, στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους, ώστε να συνεχίσουν να καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες, χαρίζοντάς μας μοναδικές αθλητικές στιγμές.
Από το Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: