Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Το παγκάρι από εκκλησάκι του Αγ. Λουκά του Νοσοκομείου Χαλκιδικής "χρηματοδοτεί" τις αγορές για αντιδραστήρια και σύριγγες.!!

Ένα εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο Γενικό  Νοσοκομείο Χαλκιδικής, του Αγ. Λουκά , στο οποίο αφήνει ο κόσμος με ευχαρίστηση ότι ευρώπουλο δεν τους άρπαξε η κυβέρνηση, είναι  και  "χρηματοδότης" του Νοσοκομείου για αγορές αναλώσιμου υλικού όπως σύριγγες  ακόμη και αντιδραστηρίων του μικροβιολογικού. 

Αυτά ανέφερε ο  αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Μανώλης Παπαοικονόμου στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης SUPER  Χαλκιδικής ( 1-10-14) στον δημοσιογράφο Σταθώρο, μιλώντας για την άθλια κατάσταση που έχουν περιέλθει τα Νοσοκομεία και το 48 ωρο των κινητοποιήσεων ( 1-2 /10/14)
Αυτή την ενίσχυση άραγε εννοούσε κυβερνητικός  Βουλευτής  ότι θα έδινε το Υπουργείο  η οποία    ...δίνει προοπτική και αισιοδοξία στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε με το Διοικητή,τον οποίο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που αναπτύξαμε και τη θέληση που δείχνει, για το σύστημα υγείας.Βάλαμε όρους και κανόνες με τους οποίους καταφέρνουμε βήμα προς βήμα να λύνουμε προβλήματα που λίμναζαν και να αντιστρέφουμε τα αρνητικά....
Ποιός ξέρει  δεν θα μας εκπλήξει, επειδή  βλέπουν ότι  το  το Εκκλησάκι φέρνει έσοδα,  να αποφασίσουν  να  γυρίζουν  και δίσκο στις κλινικές.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: