Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Άποψη κατοίκου Ν.Προποντίδας

Εθνικη οδός Μουδανιών που ενώνει την Ευρωπη με το πιο ομορφο μερος της Ελλάδος την Χαλκιδικη (σημειο μεταξυ Καλλικρατειας και Μουδανιων) 14 χιλιομετρα πριν την εδρα του δημου Νεας Προποντιδας τα Νεα Μουδανια.
Ο τουρίστας που ζητούσε πληροφοριες εν μεσω τουριστικής περιόδου επρεπε να αποσυμβολισει τι γραφει η ταμπελα εκτος κι αν εβγαζε το συμπερασμα οτι πλησιαζει στην πολη Ioydania μιας χωρας που πιθανον λεγεται Banania.


  Βέβαια δεν σταματάμε εκεί, ακριβώς διπλα η αισθητικη του ταξιδευτη απο την Ευρώπη θα καταρρακωθεί αν στρεψει το βλεμμα αριστερα απο την χαλασμενη ταμπελα και δει το νεκρο ζωακι στο διαχωριστικό του δρόμου που θα μεινει εκει μεχρι να λιωσει.
Η κάκωση του διαχωριστικού ειναι επιβεβαίωση ότι εκτος του θανατου του ζωου απο χτυπημα, κινδυνευσε κι ο ιδιος ο οδηγος με την οικογενεια του.
  Τέλος αν ο τουρίστας φτάσει στα Νεα Μουδανια ζωντανός και απευθυνθει στον δημαρχο για αποζημιωση καλον θα ειναι να μην κατουριεται γιατι στις τουαλετες για το κοινο (του δημαρχιακου μεγαρου) θα συναντησει το θεαμα των τελευταιων φωτο και αν φορουσε καλοκαιρινες παντοφλες (που θα φορουσε αφου καλοκαιρι ηλθε) θα γεμισαν τα ποδια του με τα βρωμονερα που τρεχουν απο καποια σπασμενη σωληνα τοιχου και τα κατουρα του προηγουμενου.
Σας το υπογράφω αυτό που σας λέω.
  Ούτε η ταμπέλα θα αλλαχθεί.
  Ούτε το ζωάκι θα το μαζέψουν.
Ουτε το διαχωριστικό προστασίας δεν θα αλλαχθει.
Και φυσικα ουτε οι τουαλέτες θα επισκευαστούν.
  Λίγα μέτρα ομως πριν την εισοδο ομως της πολης το περιπολικο με το ρανταρ θα ειναι παντα εκει και προσεχετε για το προστιμο που θα φατε, διοτι δεν ειναι ανταποδοτικο αλλα εισπρακτικο.
  Όλα αυτα τα εζησα σε δυο ωρες, φανταστειτε τι ζουμε σε ολόκληρη την ζωη μας σε αυτην την πατριδα.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: