Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Διδυμότειχο: "Θηλυκή" συμμορία έκλεψε κάρτες και ΡΙΝ και έκανε αναλήψεις

Άνδρα «εγκέφαλο» και μάλιστα σεσημασμένο, είχε η «θηλυκή» συμμορία που έκλεψε κάρτες ανάληψης από ένα αυτοκίνητο στο Διδυμότειχο, μαζί με χαρτιά που έγραφαν πάνω τα ΡΙΝ! Μέσα σε λίγη ώρα, άδειασαν το λογαριασμό του ιδιοκτήτη.
Ο 43χρονος είχε σταθμεύσει στις 25 Αυγούστου το Ι.Χ. αυτοκίνητό του αφήνοντάς το ξεκλείδωτο και έχοντας μέσα τις δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα έγγραφα πάνω στα οποία αναγράφονταν οι κωδικοί τους. Ο 28χρονος αρχηγός της σπείρας, που έχει απασχολήσει στο....
παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, είδε ότι απομακρύνθηκε χωρίς να κλειδώσει. Αμέσως κινητοποίησε τις δυο γυναίκες συνεργούς του ηλικίας 23 και 21 χρόνων και τα άρπαξαν όλα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια, οι τρεις τους πήγαν στο Σουφλί όπου έκαναν συνεχείς αναλήψεις από Α.Τ.Μ. τραπεζών με τις κλεμμένες κάρτες, «σηκώνοντας» από το λογαριασμό του 1.500 ευρώ. Η λεηλασία του λογαριασμού εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: