Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΟΔ κάλυψε το 1st XTERRA PORTO CARRAS Half Marathon

Με κλιμάκιο οκτώ διασωστών, η ΕΟΔ κάλυψε σε Πρώτες Βοήθειες το 1st XTERRA PORTO CARRAS Half Marathon, που έγινε στη Σιθωνία Χαλκιδικής.


Με κλιμάκιο οκτώ διασωστών, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης κάλυψε σε Πρώτες Βοήθειες το 1st XTERRA PORTO CARRAS Half Marathon, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.


To 1o XTERRA Porto Carras Half Marathon περιελάμβανε δρομικούς αγώνες 21, 10 και 5 χλμ, το απόγευμα του Σαββάτου σε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο και αγώνες κολύμβησης 5.000, 2.500 και 1.000 μ. την Κυριακή το πρωί στην παραλία του συγκροτήματος.

Στη μεγάλη απόσταση των 21 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Marjan Bonev από την Fyrom, με δεύτερο τον Βασίλη Τσανταρλιώτη και τρίτο τον Γιώργο Γρηγορίου. Στην ίδια απόσταση στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Δήμητρα Ιορδανίδου (4η γενικής) με την Σουλτάνα Τόκα να ακολουθεί στη δεύτερη και την Βένη Δημπάρη τρίτη. Στα 10 χιλιόμετρα την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ιωαννίδης Αλέξανδρος με τον Darko Pop Acev δεύτερο και τον Αρίων Τσούργιαννη στη τρίτη θέση! Στις γυναίκες η Κατερίνα Κουκάκη, η Silvena Simeonova και η Στεφανίδου Ελένη κατέκτησαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Τέλος, στα 5 χιλιόμετρα ο Φοίβος Φωτακίδης ήταν ο νικητής, με τον Γιώργο Σταμπουλή δεύτερο και τον Δημήτρη Φωτακίδη τρίτο. Στις γυναίκες η Μελίνα Βαρώνη ήταν αυτή που πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού με τις Γεωργία Γεροπούλου και Μπετζούνη Παναγιώτα να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Περισσότεροι από 70 Έλληνες και ξένοι αθλητές γέμισαν με χρώμα τα πεντακάθαρα νερά της θάλασσας του Μαρμαρά στους κολυμβητικούς αγώνες της Κυριακής. Ανάμεσα τους και ο φετινός νικητής του Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου (26km), Τασος Σαχπαζίδης. Στη μικρή απόσταση των 1000 μέτρων την πρώτη θέση κατέκτησε ο μόλις 16 ετών Ρώσος Maksim Andreu, με τον Darko Pop Acev από τη Fyrom στη δεύτερη και τον Μέλτση Στέφανο στην τρίτη θέση. Στις γυναίκες η Θεοδωρίδου Ελένη (2η γενικής) τερμάτισε πρώτη, με την Θανασούλη Θεοδώρα δεύτερη και την 16χρονη Βαργιαμίδου Ελένη να κλείνει την τριάδα. Στα 2500 μέτρα ο Ηλίας Θεοδωρίδης έφτασε πρώτος στη γραμμή τερματισμού με τον Χρήστο Παπαδόπουλο να ακολουθεί στη δεύτερη και τον Γιώργο Γιοβανούδη στην τρίτη θέση. Στις γυναίκες η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού με δεύτερη τη Αναστασία Μαυρίδου και τρίτη την Μαρία Μπαλτατζή. Στη μεγάλη απόσταση ο Τάσος Σαχπαζίδης δεν απειλήθηκε από κανέναν από την αρχή μέχρι το τέλος και κέρδισε τον αγώνα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης με τον Αριστείδη Μαχαιρίδη ένα δευτερόλεπτο πίσω στην τρίτη θέση. Στις γυναίκες, η Άννα Αιβαζόγλου ήταν αυτή που κατέκτησε την πρώτη θέση με την Μπετζούνη Παναγιώτα και την Άννα Καλτσά να κλείνει την τριάδα.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την επόμενη χρονιά, αφού σκοπός των διοργανωτών είναι ο αγώνας να γίνει θεσμός, να καθιερωθεί και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.



 hrt.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: