Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

"Σφήνα" της Samsung στην παρουσίαση του νέου iPhone

Η Samsung παρουσίασε δύο νέες συσκευές, το Galaxy Note 4, και το Note Edge Σημείωση, την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.
Τα νέα τηλέφωνα διαθέτουν, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και βελτιωμένη κάμερα, δήλωσε ο Ryan Biden, διευθυντής στρατηγικής και δραστηριοτήτων της Samsung
Το Note Edge έχει ένα νέο....
χαρακτηριστικό, μια καμπυλωτή οθόνη που αναδιπλώνεται γύρω από τα άκρα της συσκευής. Η κυρτή άκρη προσφέρει καλύτερη εμπειρία στη περιήγηση αλλά και τη δυνατότητα νέων εφαρμογών, ανεξάρτητα από την κύρια οθόνη.
Η οθόνη του Νote 4 είναι 5,7 ίντσες, ενώ η οθόνη του Edge είναι 5,6 ίντσες. Και τα δύο μπορούν να φορτίσουν μέχρι και 50% σε μισή ώρα και θα έχουν ήδη ενσωματωμένη την υπηρεσία για streaming μουσική της Milk Music.
Στο εσωτερικό του Νοte 4 υπάρχει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 805 στα 2,7 GHz, με 3GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32GB ή τα 64GB. Η κάμερα στο πίσω μέρος ενσωματώνει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel ενώ στο εμπρός μέρος η κάμερα είναι 3,7 Megapixel με ευρείες δυνατότητες για καλύτερες selfies, όπως η λειτουργία wide selfie για πανοραμικές φωτογραφίες.
"Οι μεγαλύτερες και πιο φωτεινές οθόνες είναι πλέον πολύ σημαντικές, αν αναλογιστεί κανείς ότι 700 εκατομμύρια καταναλωτές κοιτούν οθόνες της Samsung καθημερινά", δήλωσε ο John Pleasants, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Samsung Media.
Η εταιρεία παρουσίασε επίσης και το Samsung Gear VR. Πρόκειται για ένα headset εικονικής πραγματικότητας το οποίο μπορεί να δεχτεί το Galaxy Note 4 στην ειδική του θήκη στο εμπρός μέρος προκειμένου να το χρησιμοποιεί ως οθόνη. Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Oculus και ουσιαστικά είναι πλήρως αυτόνομο αφού χρησιμοποιεί το Phablet της Samsung για τις εικόνες του.
Το νέο μεγάλο smartphone της Samsung πρόλαβε τα αποκαλυπτήρια της Apple που θα γίνουν την επόμενη Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: