Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Απόψε ο διαγωνισμός “Miss Porto Carras 2014”


Tο Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά τον διαγωνισμό “Miss Porto Carras 2014” στα πλαίσια της προετοιμασίας των φιναλίστ για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Miss Serbia 2014”! Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το πιο glamorous θέαμα του φθινοπώρου το οποίο θα λάβει χώρα στο lobby του Meliton 5* Hotel την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21:00!


Λάμψη, φώτα, στρας και 23 καλλονές από τη Σερβία, θα παρουσιάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών Σέρβων σχεδιαστών. Για την προετοιμασία των υποψηφίων συνεργάζονται και φέτος καταξιωμένοι στο χώρο τους επαγγελματίες, που εγγυώνται ότι θα μας προσφέρουν μια υπέροχη βραδιά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν λαμπερά ονόματα, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η Πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, κα Vesna De Vinca. Εκτός από τις υπέροχες Σέρβες καλλονές, ξεχωριστή λάμψη στο φετινό Διαγωνισμό Ομορφιάς θα δώσουν και πολλοί επίσημοι.

Από τις 18 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι την τελετή ανάδειξης θα πραγματοποιούνται παράλληλα διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο προετοιμασίας των φιναλίστ για τη μεγάλη βραδιά. Όλοι οι πελάτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις φωτογραφίσεις, τα γυρίσματα, τις backstage προετοιμασίες των κοριτσιών, ζώντας από κοντά τον πυρετώδη ρυθμό των καλλιστείων Μiss Porto Carras.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, το Porto Carras Grand Resort αποτελεί τη σταθερή επιλογή των διοργανωτών των Σερβικών καλλιστείων, καθώς γοητεύει με την απαράμιλλη ομορφιά του, τις μοναδικές, πολυτελείς εγκαταστάσεις του, τη φιλοξενία του, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 στο lobby του Porto Carras Meliton 5*, πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά, ο Διαγωνισμός Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Porto Carras 2013 & η Arnela Zekovic, 20 ετών, με ύψος 1,77 μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή! Η βραδιά έμεινε αξέχαστη σε συμμετέχουσες και κοινό όπως αναμένεται να γίνει και με τη φετινή!

Για ακόμη μια χρονιά, η διοργάνωση που έγινε θεσμός έρχεται με πολλές εκπλήξεις μόνο στο Porto Carras Grand Resort!

Δεν υπάρχουν σχόλια: