Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πιστοποίηση ISO για την Porto Carras Μαρίνα

O Ανεξάρτητος Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης EQA Hellas, πιστοποίησε την Porto Carras Μαρίνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001.
Η Porto Carras Marina βρίσκεται στη δυτική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας στη Χαλκιδική και αποτελεί μέρος του πολυτελούς Porto Carras Grand Resort. Απέχει μόλις 120 km από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG), 65 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της καθώς και από τα νησιά Σκιάθος & Σκόπελος, 32 ν.μ. από το Άγιο Όρος και 11 ν.μ. από το λιμάνι του Πόρτο Κουφό. Επιπλέον για την εξυπηρέτηση των σκαφών υπάρχει σταθμός καυσίμων, ένα καρνάγιο επισκευής πλοίων καθώς και χερσαίος χώρος απόθεσης σκαφών.

Η Porto Carras Μarina είναι η... μοναδική ιδιωτική μαρίνα στην Ελλάδα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 55μ μήκος και βάθος 5.5μ. Βραβεύεται 15 συνεχή έτη με το διεθνές βραβείο Γαλάζια Σημαία για τα κρυστάλλινα νερά της, καθώς και τη συμβολή της στην την προστασία του περιβάλλοντος.


Η ασφάλεια των πελατών και των σκαφών της μαρίνας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το Porto Carras Grand Resort και για τον σκοπό αυτό η μαρίνα είναι πλήρως περιφραγμένη και φυλάσσεται συνεχώς τόσο μέσω καμερών κλειστού συστήματος τηλεόρασης (CCTV), όσο και με την συνεχή ύπαρξη security σε 24ωρη βάση (εποχούμενη και πεζή).


Η περιοχή γύρω από τη Μαρίνα έρχεται να δώσει στην έννοια της ποιότητας και της διασκέδασης καινούργιο νόημα.


Για συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες με την υπογραφή του Έλληνα βραβευμένου Chef Γιάννη Μπαξεβάνη ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει το εστιατόριο «Τσιπουράκι» για πληθωρικές ψαρογεύσεις και παραδοσιακά θαλασσινά tapas ή την trattoria “Astro” για αυθεντικές γεύσεις pasta, pizza & ριζότο. Το Yogen Früz αποτελεί τη γλυκιά παγωμένη επιλογή για όλους με απίθανες γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, φρούτων και toppings. Ενώ για τους λάτρεις της μόδας υπάρχουν καταστήματα με διεθνή brands για μοναδικές εμφανίσεις όλο το καλοκαίρι! Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ξένοιαστες στιγμές στη μεγάλη οργανωμένη παιδική χαρά με φουσκωτές τσουλήθρες και πολλά ακόμα παιχνίδια για την διασκέδασή τους! Όλα αυτά συγκεντρωμένα στο χώρο της Μαρίνας, συνθέτουν ένα μοναδικό, ειδυλλιακό περιβάλλον.


Η Porto Carras Μαρίνα διασφαλίζει την εμπιστοσύνη του επισκέπτη καθιερώνοντας την ως τον ασφαλή προορισμό για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: