Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ: Ενόχληση για την αναβολή!

Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ με την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή όλων των αγώνων στις εθνικές διοργανώσεις.
Όπως αναφέρει το "onsports" τη στιγμή που εκδόθηκε η ανακοίνωση από πλευράς ΓΓΑ, με την οποία ενημέρωνε για την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβολή όλης της αθλητικής δραστηριότητας, στον ΠΑΟΚ υπήρχε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Ιβάν Σαββίδη, Ιάκωβου Αγγελίδη και Ζήση Βρύζα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι από αυτή την εξέλιξη, κάνοντας λόγο για επιλεκτική ευαισθησία του κ. Ανδριανού και υποκριτική στάση της πολιτείας πάνω στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Σαφώς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποδέχθηκαν πως ο θάνατος του οπαδού είναι σοβαρότατος λόγος και η αναβολή είναι δικαιολογημένη, όμως, απορούσαν με την επιλογή του Γιάννη Ανδριανού να αναλάβει τώρα δράση ως πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, υπήρξε πλειάδα ευκαιριών να δείξει πως μπορεί να παρέμβει και να δώσει λύσεις, ωστόσο, δεν το έκανε. Ούτε στις αποκαλύψεις για στημένους αγώνες, ούτε στις κατηγορίες για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με αυτή την εξέλιξη, δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που πιστεύουν ότι όλη αυτή η κατάσταση ευνοεί τον ντεφορμέ Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή αν δεν υπήρχε αναβολή θα έπρεπε να υποδεχθεί τον φορμαρισμένο «δικέφαλο του Βορρά» στο Φάληρο. Αυτό που υποστήριζαν οι Θεσσαλονικείς, είναι πως το πότε θα διεξαχθεί η αγωνιστική θα το αποφασίσουν επί της ουσίας οι «ερυθρόλευκοι», λόγω της επιρροής που έχουν στη Σούπερ Λίγκα και τα αρμόδια όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: