Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μαρία Σόδη έκλεψε την παράσταση και στη Χαλκιδική -Το λευκό σύνολο και οι... θανατηφόρες γόβες που συζητήθηκαν

Η πρώτη παρουσία της στη Βουλή συζητήθηκε έντονα, αλλά φαίνεται πως αυτό θα πρέπει να αρχίσει να το συνηθίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σόδη.
Η παρουσία της στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στη Χαλκιδική, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Οι ενδυματολογικές επιλογές της και πάλι συζητήθηκαν έντονα.


Όπως σημειώνουν τα Παραπολιτικά, η Μαρία Σόδη επέλεξε αυτή τη φορά μια κομψή ολόλευκη και ολόσωμη φόρμα, που κολάκευε ιδιαίτερα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το αξεσουάρ όμως που ξεχώρισε πάνω της ήταν τα ... παπούτσια. Μια ... θανατηφόρα γόβα στιλέτο επέλεξε για την εμφάνισή της στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, φυσικά στα ίδια χρώματα με το ντύσιμό της, καθώς κυριαρχούσε το λευκό.


Η κ. Σόδη, ανανέωσε την εγγραφή της ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας και παρακολούθησε τις ομιλίες των προσκεκλημένων στο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: