Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι φίλοι του Νάκη Αυγέρη δεν τον ξεχνούν ποτέ....

4 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Ολύνθου Νάκη Αυγέρη.Οι φίλοι του πόσταραν σήμερα στον facebook τις παρακάτω φωτό:....



Η είδηση στις 26/9/2010


Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Όλυνθος αλλά και γενικότερα η Χαλκιδική, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Ολύνθου, Νάκη Αυγέρη.

Ο άτυχος νέος είχε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τον Πολύγυρο τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την αδελφή του, βγήκε εκτός πορείας.

Το κορίτσι σώθηκε, δεν έγινε όμως το ίδιο και με τον Νάκη Αυγέρη. Στέλεχος των μικτών ομάδων, ο Αυγέρης είχε περάσει και από τον Πολύγυρο κι ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.
Το παιχνίδι Όλυνθος-Ελπίς Πολυγύρου φυσιολογικά αναβλήθηκε, η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με ανακοίνωσή της εκφράζει στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και στην ομάδα της Ολύνθου τα θερμά της συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: