Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Έμειναν έγκυες χάρη στο...κινητό τους! - Ποια εφαρμογή βοηθάει τις γυναίκες να αποκτήσουν παιδί;

Οι περισσότερες γυναίκες περνούν το πρώτο μέρος της ενήλικης ζωή τους αποφεύγοντας να μείνουν έγκυες. Είτε επειδή σπουδάζουν ή είτε έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα την ζωή τους προσπαθώντας να καταξιωθούν πρώτα επαγγελματικά. Όταν όμως μια γυναίκα αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, είναι αρκετά ανυπόμονη για το πότε θα....

έρθει η γόνιμη μέρα της. Ποια είναι πιθανόν και ο λόγος που υπήρξε μια έκρηξη της από εφαρμογές εγκυμοσύνης για το τηλέφωνο .
Σίγουρα για αυτό δεν έχετε ακούσει και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω.

Τα προηγούμενα χρόνια ή μάλλον ακόμη και σήμερα για να μείνει μια γυναίκα έγκυος, μετρούσε την θερμοκρασία της, της γόνιμες μέρες, υπολόγιζε το πότε θα έχει ωορρηξία, και γενικά έκανε ότι ήταν δυνατό για να μείνει έγκυος.
Τώρα όλο αυτό ήρθε να το αντικαταστήσει η εφαρμογή «Glow»! Μόλις την κατεβάσετε στο κινητό σας και ρυθμίσετε την ημερομηνία της περιόδου σας, θα αναλάβει να σας στέλνει ένα μήνυμα για το πια μέρα σας είναι γόνιμη.

Μόλις έναν χρόνο από την κυκλοφορία τους, οι υπεύθυνοι της εφαρμογής κοινοποίησαν το παρακάτω μήνυμα. « Έχουμε βοηθήσει περισσότερες από 20.000 γυναίκες να συλλάβουν».
 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: