Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν τρία 'μπουμπούκια' για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή στη Χαλκιδική

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθησαν την (31.08.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 57 και 23 ετών και ένας υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 30 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών .

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 30.08.2014 στην Χαλκιδική, αφαίρεσαν από την οικία 42χρονης, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και άλλα προσωπικά της έγγραφα.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άντρες και συνελήφθησαν.
Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που αφαιρέθηκαν από την οικία της 42χρονης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχο τους, καθώς και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Επιπλέον, στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: