Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα Ε. Καρανάσιου για την εκδήλωση της ΝΔ στο ¨ΑΘΩΣ¨.



Σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, υπό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχε ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014.
Αντικείμενο ήταν οι τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια της ΝΔ και ειδικότερα της πρώτης εκδήλωσης που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Χαλκιδική στο ξενοδοχείο «Άθως» που είχε γίνει και το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος.
Θα είναι ανοικτή Πολιτική Επιτροπή στην οποία θα μετέχει και η ΟΝΝΕΔ και έχουν προσκληθεί εν ενεργεία και πρώην στελέχη όλων των βαθμίδων.
Ο βουλευτής κ. Καρανάσιος, ανέφερε ότι οι....
εκδηλώσεις θα συνδυαστούν με διεύρυνση της ΝΔ σε πολιτικές και σε στελέχη που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα. Απευθύνει κάλεσμα στους ανθρώπους που αυτά τα 40 χρόνια πέρασαν ως ψηφοφόροι, μέλη και στελέχη από την παράταξη, να συμμετέχουν στην εκδήλωση του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Άθως» με ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το κάλεσμα κ.Καρανασιο να πάμε να μιλήσουμε για
1.500.000ανεργους
300.000κλειστες επιχειρήσεις
4.000αυτοκτονιες
2.500.000Ελληνες στο όριο της φτωχιας
Να μιλήσουμε για το κράτος που σε κυνηγά να σε κλείσει φυλακή η να σε πάρει το σπίτι γιατί χρωστάς και δεν μπορείς πλέον να πληρώνεις τόσους φόρους.....
Να μιλήσουμε γιαυτα και για άλλα τόσα.
Αλλά αυτά θα είναι απαγορευμένα στο πανυγηρακι που ετοιμάζετε και εσείς προσωπικά μιλάτε εκ του ασφαλούς προστατεύοντας τα 7χιλιαρικα το μήνα!!!!!
Δυστυχώς ζείτε σε άλλο κόσμο ποια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 40 χρόνια αυτά είναι για τον κομματικό σας μηχανισμό και όχι για τον λαό που τον καταντήσατε ζητιάνο.
Προσέξτε αυτά σας τα λέει ένας ΝεοΔημοκρατης επί 30 χρονιά
ΠΡΩΗΝ ΦΥΣΙΚΑ!!!
Ελεύθερος επαγγελματίας που έκανε το λάθος ο μακακας να δηλώσει καθαρά κέρδη 8.380 και πρέπει να πληρώσει 5.145 εφορία όσα πληρώνετε εσείς οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ με εισόδημα εκει γύρω στα 100.000.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!
ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ!