Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ρεκόρ του Κλάους!

Ο Κλάους Αθανασιάδης ξεπέρασε τον Σαλπιγγίδη, έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που σημείωνει χατ-τρικ στην Ευρώπη και ο τρίτος πιο γρήγορος σε φάση ομίλων!
Όπως αναφέρει το gazzetta" μέσα σε 16 λεπτά, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ και δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του «δικέφαλου» στην πρεμιέρα του Europa League στην Τούμπα. Ο Αθανασιάδης, με τα γκολ του αυτά, έγραψε τη δική του ιστορία!
Αρχικά έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που σημειώνει τρία τέρματα σε...
ένα ματς στην Ευρώπη! Κανείς στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο.Πλέον, ο Κλάους είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του σε διοργανώσεις της UEFA, καθώς έφτασε τα 14 γκολ και ξεπέρασε το Σαλπιγγίδη που έχει 13!
Από εκεί και πέρα, το χατ-τρικ του είναι το τρίτο πιο γρήγορο σε φάση ομίλων του Europa League! Πρώτος είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, στο ματς της Λίβερπουλ με τη Νάπολι το 2010, το γκολ του οποίου μπορείτε να δείτε σε video. Ο Κλάους ήταν δεύτερος, αλλά τον ξεπέρασε ο Κεσέρου της Στεάουα, που έβαλε τρία γκολ σε 11 λεπτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: