Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα αναβολή το ψηφιακό σήμα στη Χαλκιδική

Νέα αναβολή παίρνει το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στη Χαλκιδική, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου 2014 σύμφωνα με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (Οικ.40518/1168/Φ.111Α/4-7-2014, Φ.Ε.Κ. 1879/Β’/10-7-2014).


Το 4ο κατά σειρά switch-off στην ελληνική επικράτεια επρόκειτο να γίνει περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας -ως εκ τούτου και στη....

Χαλκιδική, στην περιοχή της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Δυστυχώς, φαίνεται ότι o πάροχος δικτύου δεν προλαβαίνει τις ημερομηνίες και έτσι αναμένεται η έκδοση νέας ΚΥΑ, η οποία και θα προσδιορίζει νέα ημερομηνία μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση για τις παραπάνω περιοχές.





Πάντως σε πολλές περιοχές της βορειοανατολικής Χαλκιδική το ψηφιακό σήμα έφτασε μέσω των κέντρων εκπομπής της Θάσου, τα οποία ενεργοποιήθηκαν από τις 5 Σεπτεμβρίου μετά το περιοχικό switch-off στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.


Έτσι η Ιερισσός, τα Ν.Ρόδα, το Στρατώνι, η Ολυμπιάδα, η Αμμουλιανή και ο Άγιος Νικόλαος στη Σιθωνία βλέπουν πεντακάθαρα τα ψηφιακά κανάλια, πανελλαδικά και περιφερειακά, που εκπέμπουν στην περιφερειακή ζώνη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών στη βόρεια Χαλκιδική κάνουν χρυσές δουλειές καθώς ξεκίνησαν ήδη να πωλούν ψηφιακούς δέκτες.


Η υπόλοιπη Χαλκιδική μπορεί να περιμένει…



του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: