Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Πάχτα για την ορκωμοσία στο Δήμο Αριστοτέλη

Γεγονότα σαν τα χθεσινά που προωθούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, δεν συνάδουν με τις αρχές του τόπου μας και του λαού μας. Αρχές που είναι θεμελιωμένες πάνω στις αξίες της ελεύθερης έκφρασης, του αλληλοσεβασμού και της δημοκρατίας.
Η προκλητική ανάρτηση πανό στον χώρο της ορκωμοσίας στην Ιερισσό με περιεχόμενο υβριστικό και προσβλητικό, αποτελεί ενέργεια βαθιά αντιδημοκρατική.

Η αδυναμία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αριστοτέλη να επιτελέσει τα.... καθήκοντα της και να διασφαλίσει την ομαλή και απρόσκοπτη διαδικασία της ορκωμοσίας, καθώς και την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην τελετή των εκλεγμένων συμβούλων, όπως ορίζει η σημερινή ημέρα της δημοκρατίας, δεν τιμά τον Δήμο μας. Όπως επίσης και η απειλητική διάθεση αυτών που όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν πηγή ανωμαλίας για τον τόπο μας.
Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για να επικρατήσει η λογική, η σύνεση, η ομόνοια και η προοπτική συνεργασίας, αφού έχουμε σαν κοινό στόχο να υπηρετήσουμε τον τόπο που μας γέννησε και μας μεγάλωσε. Οφείλουμε να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον. Αυτό αποτελεί για εμάς μια σταθερή στάση ζωής.
ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: