Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ''ΑΝΕΠΑΦΑ'' ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ...

Η MasterCard ανακοίνωσε ότι καθιερώνει την αποδοχή των ανέπαφων συναλλαγών ως κοινή πρακτική έως το 2020 για συναλλαγές με εμπόρους που χρησιμοποιούν...
MasterCard και Maestro στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν με τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών και με τις συσκευές τους που διαθέτουν τεχνολογία NFC σε όλα τα τερματικά αποδοχής καρτών (POS) στην Ευρώπη έως το 2020.

«Οι Ευρωπαίοι μπορούν ήδη να χρησιμοποιούν τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών ή τις συσκευές τους τεχνολογίας NFC σε 36 χώρες στην Ευρώπη και ο ενθουσιασμός τους γι’ αυτόν τον ασφαλή και απλό τρόπο πληρωμής είναι εμφανής», σχολίασε ο Χαβιέ Πέρεζ, πρόεδρος της MasterCard Europe. Οι παραγγελίες κινητών τεχνολογίας NFC θα τετραπλασιαστούν στα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την IHS Technology.

Μελέτη για τις ανέπαφες συναλλαγές, που διεξήχθη από την Prime Research αποδεικνύει το πόσο γρήγορα η τεχνολογία αυτή υιοθετήθηκε από τους καταναλωτές. Σύμφωνα με την έρευνα της Prime, οι πρώτες χώρες στην Ευρώπη, όπου οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν τις ανέπαφες πληρωμές και να τις ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους είναι η Βρετανία, η Πολωνία, η Ρωσία, η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: