Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Βελιγραδίου 16 έως 19 Οκτωβρίου 2014


                                                                                  Πολύγυρος,
15 Σεπτεμβρίου 2014


ΠΡΟΣ : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΜΕΛΗ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ότι προτίθεται να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2014 στο Βελιγράδι με την επωνυμία ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ GASTRO FEST.
Το Φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου, Τουρισμού και Επικοινωνιών της Σερβίας και των Τουριστικών Οργανώσεων του Βελιγραδίου και διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Διπλωματούχων Μαγείρων (Σεφ) της Σερβίας στον Εκθεσιακό Χώρο του Βελιγραδίου στην αίθουσα 5.
Στο Φεστιβάλ μπορούν να....
συμμετάσχουν και να εκθέσουν τα προϊόντα όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής και εμπορίας των τροφίμων (ελιές, λάδι, τυροκομικά) και ποτών. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να  γνωριστούν με όλους τους επαγγελματίες του χώρου από τη Σερβία και άλλων γειτονικών χωρών, ώστε να συνάψουν σε επίπεδο χονδρικής, σημαντικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν την δυναμική της εταιρείας τους και θα δώσουν σημαντική ώθηση στο νευραλγικό τομέα των εξαγωγών.
 Παράλληλα θα διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και διαγωνισμοί γαστρονομίας, παρουσιάσεις και διαλέξεις σχετικά με τις τελευταίες διαπιστώσεις και εμπειρίες στον τομέα της γαστρονομίας.
Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Βελιγραδίου, να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν στο φαξ του Επιμελητηρίου 23710 21355 ή στο e mail: info@epichal.gr με θέμα «ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ»  .


         



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ












ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο
Φεστιβάλ Γαστρονομίας Βελιγραδίου
16 έως 19 Οκτωβρίου 2014



ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:……………………………………………………………......................

ΤΗΛ:………………………….. FAX: …………………………..…ΚΙΝ………………………………………....

Email ……………………………………..  http:// …………………………………………….................

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………………....................................
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:……………………………………………………………………..............................

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:……………………………………………….............................







Με εκτίμηση



………………………………………
       



Υπεύθυνη Επικοινωνίας  Τζηρίτη Γεωργία 
Τηλ. 23710-24200, 24300  fax.23710-21355  e-mail: info@epichal.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: