Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Greek Gastronomy @ Porto Carras με τον chef Νίκο Φωτιάδη / 9 Αυγούστου 2014

9 Αυγούστου 2014

Η Ελληνική γαστρονομία έχει την τιμητική της αυτό το καλοκαίρι στο Porto Carras Grand Resort. Ο βραβευμένος chef Νίκος Φωτιάδης βάζει την ποδιά του και μας ξεναγεί στη μαγεία της ελληνικής κουζίνας στο εστιατόριο Tsipouraki στην Porto Carras Marina. Απολαύστε ένα μενού 4 πιάτων συνοδεία εκλεκτού οίνου Domaine Porto Carras. Η απόλαυση φέτος μιλάει μόνο ελληνικά!

Το πιάτα του μενού θα δημιουργηθούν από ελληνικά, αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα παραγωγών της Μακεδονίας.

Σας προσκαλούμε όλους στη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας!


Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 23750 77000 για πληροφορίες και κρατήσεις.
O Νικόλαος Φωτιάδης γεννήθηκε στην Καβάλα. Από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος ως executive chef της Διοίκησης. Εργάστηκε ως executive chef στο εστιατόριο Βαρούλκο από το 1998 έως και το 2002, αποσπώντας το δεύτερο αστέρι Michelin στην Ελλάδα για δύο συνεχή έτη. Είναι επιμελητής chef και σύμβουλος για τη δημιουργία καταλόγου, την εύρεση και την εκπαίδευση προσωπικού, σε πολλά εστιατόρια τόσο στην Αθήνα, όσο και στην νησιωτική Ελλάδα. Διατέλεσε καθηγητής της σχολής Le Monde από το 2000 μέχρι το 2010, προπονητής και υπεύθυνος ομάδων διεθνών μαγειρικών διαγωνισμών, εισηγητής σε σεμινάρια της σχολής Le Monde, υπεύθυνος σεμιναρίων σε διεθνείς εκθέσεις όπως η HORECA, εισηγητής και executive chef στις εκδηλώσεις του Τριγώνου Έβρου με θέμα «Βαλκανικά Μαγειρέματα» και στην ημερίδα με θέμα «Η συμβολή της τοπικής γαστρονομίας στην τουριστική και αγροτική ανάπτυξη». Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ελιά και ρύζι – Αρχαία Ελλάδα και Αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι», το οποίο παρουσιάστηκε στη ΔΕΘ και στην Αθήνα, δημιουργός και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Γαστρονομίας Πιερίας και τεχνικός σύμβουλος μονάδων παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων.


Με εκτίμηση
Marketing Department

Δεν υπάρχουν σχόλια: