Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

"FACE-KINI" Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Τέρμα τα αντηλιακά προσώπου (;) Νέος, εντυπωσιακός και σίγουρα πρωτότυπος o τρόπος που εμπνεύστηκαν για να προστατευθούν από την ακτινοβολία οι γυναίκες της ανατολικής Κίνας. Το αποκαλούμενο «face-kini» εντοπίστηκε για...
πρώτη φορά από μεσήλικες γυναίκες, οι οποίες φαίνεται να εμπνεύστηκαν από την γνωστή μάσκα του ήρωα «Σπάιντερμαν», κατέληξαν σε έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας του προσώπου τους από τις ακτίνες του ήλιου.

Το περιοδικό μόδας CR Fashion Book της Νέας Υόρκης φιλοξένησε πρόσφατα στις σελίδες του μια φωτογράφηση, όπου μοντέλα με κατακόκκινα χείλη φορούσαν μαγιό, φανταχτερά κοσμήματα και το πρωτότυπο και πλέον διάσημο στο χώρο της μόδας «face-kini».

Η μεταμόρφωση των γυναικών της Κίνας από συντηρητικές στιλιστικά γυναίκες σε κυρίες της υψηλής μόδας έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου. Μέσα σε δύο μέρες, περίπου 12 εκατ. αναρτήσεις έχουν ανέβει σε λογαριασμούς Twitter, αναφερόμενες στην νέα τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: