Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Πρόστιμο στην Eurobank για την υπηρεσία ενημέρωσης οφειλετών

Πρόστιμο 70.000 ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρία Eurobank ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για παραβάσεις του νόμου περί εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών. Διαπιστώθηκαν ύστερα από διερεύνηση καταγγελιών καταναλωτών παραβάσεις ως προς τη συχνότητα οχλήσεων, την επικοινωνία στο χώρο εργασίας, την επικοινωνία πριν την πάροδο δέκα ημερών από την ημερομηνία που κατέστη ληξιπρόθεσμη η οφειλή και..... την όχληση οικείων προσώπων.

www.dikaiologitika.gr
Πρόστιμο 70.000 ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρία Eurobank ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για παραβάσεις του νόμου περί εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών. Διαπιστώθηκαν ύστερα από διερεύνηση καταγγελιών καταναλωτών παραβάσεις ως προς τη συχνότητα οχλήσεων, την επικοινωνία στο χώρο εργασίας, την επικοινωνία πριν την πάροδο δέκα ημερών από την ημερομηνία που κατέστη ληξιπρόθεσμη η οφειλή και την όχληση οικείων προσώπων.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: