Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ορκίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών, η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ν. Προποντίδας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εξελέγησαν στις... Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Βαλιάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Πάνας, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΧΤΑ,Γιώργος Πασαλής, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου και ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής, Ταξίαρχος, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.


Την υπόσχεση η νέα Δημοτική Αρχή να υπηρετήσει όλους τους δημότες εξέφρασε ο νέος Δήμαρχος Μανώλης Καρράς, μετά την ορκωμοσία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι ώρα ευθύνης και αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά κι εμείς είμαστε εθελοντές και όχι παράγοντες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα Δημοτική Αρχή, τόνισε ότι αυτή θα πρέπει να ανταποκριθεί στην υπάρχουσα κατάσταση δημιουργώντας δράσεις για όλους τους δημότες, ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος Ν. Προποντίδας έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων για ένα καλύτερο αύριο.

Ο νεοεκλεγής Περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Βαλιάνος, από την πλευρά του σημείωσε οι νεοεκλεγμένη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο κρατάνε στα χέρια τους ένα διαμάντι, αυτό του Δήμου της Ν. Προποντίδας, ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος, Δαμιανός Ιορδανίδης ευχήθηκε καλή δύναμη, σημειώοντας ότι πιστεύει στη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς ένα μέρος των ανθρώπων που την απαρτίζουν ήταν συνεργάτες του, ενώ – απευθυνόμενος στην Αντιπολίτευση – τόνισε ότι πρέπει να είναι ψύχραιμη και αντικειμενική για να μπορέσει ο Δήμος να πάει μπροστά.
Τέλος, η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με τα τραγούδια τωνΧορωδιών της Ν. Τρίγλιας, της Ν. Καλλικράτειας και των Ν. Μουδανιών.
orkwmosia xor1
orkwmosia xor2
orkwmosia xor3
  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: