Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Έναρξη εγγραφών – Ακαδημιών τμήματος καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Οι υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης  (Μπάσκετ ) του  Π.Ο. Μουδανιών,  ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα αθλητική περίοδο 2014 -  2015.

Με υπεύθυνο ακαδημίας τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο, με  ένα σύνολο νέων ανθρώπων που στελεχώνουν το τμήμα καλαθοσφαίρισης, με νέες ιδέες και οράματα  και με καλύτερη οργάνωση  ανοίγουμε τις πύλες της νέας αθλητικής χρονιάς και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ότι καλύτερο.

Καλούνται αγόρια και κορίτσια από 4,5 έως 16 ετών που επιθυμούν να....

διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος, να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών και μελλοντικά να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα.

Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα καθώς και στα διάφορα τουρνουά και basketball camps που διοργανώνονται σε τοπικό αλλά και ευρύτερο  - πανελλήνιο επίπεδο.

Σκοπός μας είναι, να διαδώσουμε την ηθική πλευρά του αθλητισμού, που ίσως να μην χρησιμεύει πάντα στο να κερδίσουμε έναν τίτλο, αλλά  σίγουρα  βοηθά στο να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους.

Πληροφορίες  -  Εγγραφές: Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, τηλέφωνο 6971760581.

Σας περιμένουμε !!!!


--
Ακαδημία Μπάσκετ Π.Ο.Μουδανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: