Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κανάκης – Λάτσιος: Συνάντηση στην Χαλκιδική

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του σε Νάξο και Τήνο, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 βρέθηκε στη Χαλκιδική -λίγο πριν τις διακοπές του στο Ξυλόκαστρο με τα παιδιά του- φιλοξενούμενος του καλού του φίλου, παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Οι δύο άντρες πέρασαν ήρεμα και ξεκούραστα στο παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι του Αντώνη Κανάκη στη Χανιώτη, ενώ κάποιες ώρες διασκέδασαν και στο κοντινό bar Μόλος. Την Κυριακή 3 Αυγούστου, λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα, βρέθηκαν μαζί για το καθιερωμένο κυριακάτικο πάρτι, όπου ο 45χρονος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναλαμβάνει χρέη DJ. «Διασκέδασαν παρέα με τους υπόλοιπους θαμώνες, ενώ ο Αντώνης για άλλη μια φορά απογείωσε τη διασκέδαση με τις μουσικές επιλογές του» περιγράφει στο ΟK πρόσωπο που τους συνάντησε εκεί. «Ο Αντώνης δεν έχει μετακινηθεί από τη Χαλκιδική από τις αρχές Ιουλίου όταν ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ σκοπεύει να παραμείνει εκεί μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας» σχολιάζει πηγή στο περιοδικό.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: